zondag 17 mei 2009

Project Nicolette en Loïs

Nicolette had het idee opgevat om in de huiskamer een wandje te behangen. In ons huwelijkscontract staat dat ik vrijgesteld ben van alle activiteiten die ook maar in de buurt komen van behangen, heeft Loïs zich vrijwillig aangemeld om te helpen met behangen. Ik moet zeggen het ziet er fantastisch uit en dat voor een eerste keer!



Vandaag kwamen er ook nog een paar voorbijgangers (ganzen) op weg naar de nu weer ijsvrije grasvelden in het noorden.


Vrijdagavond kregen we een sms-je met een uitnodiging om gezellig wat te komen eten. Op het menu... meeuwenei! Je moet alles een keer geprobeerd hebben, dus uitnodiging aangenomen.
Meeuwenei is hier een delicatesse, en het plukken van een ei moet snel na het leggen gebeuren anders kan het zijn dat je een gekookt kuiken op je bord krijgt. De smaak lijkt erg veel op die van een kip, alleen de dooier is wat meer oranje en het formaat een flink stuk groter. Ook is het gevuld met dioxine en andere fijne gifstoffen. Het wordt dan ook aangeraden om niet meer dan 1 tot 3 eieren per jaar te eten. Het ei wordt gegeten met zalm, ham, brood en bier, dus lijkt het wel wat op asperges eten, maar dan zonder asperges hihi. Het was in ieder geval erg gezellig en we hebben lekker gegeten.

1 opmerking:

Dennis en Martijn zei

Jeetje meiden wat een fantastische muur! Echt super mooi werk! Dus in ons nieuwe huis weet ik wie ik een ticket geef om te komen behangen hahaha
Paul is ook weer aan het opbouwen! Weet niet of je het gelezen hebt maar kijk maar op de blog!
XXXXX D