Van een collega hadden we een recept gekregen voor het maken van kaviaar van de torskerogn en dat heb ik dus net gedaan. het eindresultaat is lekker als broodbeleg, bijvoorbeeld gegarneerd met een eitje of komkommer. De koolvis wordt morgen door hans omgetoverd tot viskoekjes, heerlijk!

Deze blog is voor iedereen die nieuwsgierig is hoe wij leven in Noorwegen. Op 1 februari 2008 zijn wij, Hans, Nicolette, Robin en Lois verhuisd naar Helnessund, gemeente Steigen in Noord Noorwegen. Een nieuw begin op een nieuwe plek! Inmiddels studeert Robin in Trondheim en is Loïs verhuisd naar Nederland. En hebben wij een hond, Max, een lieve Leonberger
zaterdag 26 februari 2011
Kaviaar
Van een collega hadden we een recept gekregen voor het maken van kaviaar van de torskerogn en dat heb ik dus net gedaan. het eindresultaat is lekker als broodbeleg, bijvoorbeeld gegarneerd met een eitje of komkommer. De koolvis wordt morgen door hans omgetoverd tot viskoekjes, heerlijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Die rogn was in huize Brinkman helaas geen succes :-(
Denk dat we het de volgende keer maar gaan frituren. Is vèèl lekkerder!!! In NL heet dit dan ''gebakken kuit''.
Viskoekjes???
Heb je een recept?
hoi
Ik kom niet bij jullie eten, vroeger vond ik kuit ook al eng dus nu nog hoor.
Ik hoop dat jullie lekker gesmikkeld hebben. En anders geef je het maar aan max.
doei veel liefs greet
Een reactie posten