woensdag 6 augustus 2008

Nederland

Zaterdagochtend 26 juli gingen papa en ik weg naar Nederland, we waren net 2 minuten op weg toen mama opbelde : Jullie moeten terug komen voor de toilet tas die staat hier nog op tafel. Wij weer terug en ophalen, weer doei zeggen .. Maar toen gingen we weg ! Dachten we .. maar toen dachten we ineens, shit we zijn de kadootjes vergeten, dus toen moesten we mama bellen en zeggen we komen weer terug ... weer doei zeggen en alles eromeen ook nog eventjes plassen, toen gingen we echt weg! Toen we net door Leines waren hoorden we ineens BOEM POK we kijken achterom en zien zo een vogeltje op en neer stuiteren op de weg Oops .. toen 5 minuuten later hoorden we weer BOEM POK nog een vogeltje die tegen de bak boven de auto aanvlogen .. we gingen eerst richting Fauske en daarna de grens over bij Zweden. In zweden werd het ondertussen een beetje saai over de lange rechte weg .. we hebben een stukje doorgereden en toen rond 9 uur zijn we begonnen met een stuga(huisje) zoeken. Ondertussen kwamen we ook nog een paar rendieren tegen, we moesten een noodstop maken en op het rode driehoekje drukken voor de auto's achter ons.

Toen we aankwamen bij een camping met hutjes langs de weg, gingen we kijken of het iets was. We liepen naar binnen en roken bier ... er stond een duitser die ons vertelde dat de hutjes vol waren, maar dat hij nog wel een kamer had. Hij vroeg ons of we misschien eerst even wilden kijken. Dus wij gingen kijken nou het zag er niet uit ! Gatver echt vies.. Dus toen bedachten we ons dat we nog wel even door konden rijden ! Toen kwamen we nog wat tegen was dat vol.. wel jammer want dat zag er best mooi uit! Uiteindenlijk zijn we op dit uitgekomen.

Lekker idyllisch!

De volgend ochtent zijn we weer gaan rijden richting Nederland ! We kwamen bijeen benzinestation en wat zagen we daar .. MAGNUMS ! Wow wij kochten er natuurlijk meteen allebei 1 ( Het was halv 10 in de ochtend maarjaa ) en die was onwijs knetter superdelux lekker !

Wordt vervolgd! Loîs

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi
goed begin van je verhaal, maar wel zielig van de vogeltjes. Ik had vorige week een haas onder de auto die domoor liep niet door maar weer terug. Ik ben benieuwd naar het vervolg doe je best.
veel liefs greet

Rudy og Olaf zei

Hoi Nicolette, Hans, Lois en Robin. Na de gezellige Noorse lessen bij jullie thuis en de poging om gezamelijk een jamfabriekje over te nemen is het nu erg leuk te zien hoe het jullie vergaat in Steigen. Met regelmaat lezen we jullie blog. Over 3 weken is het voor ons ook zover. Dan begint ons Noors avontuur. Wij verhuizen naar Hedalen- Valdres, om o.a een kafetaria beginnen. Helaas niet in de buurt van Steigen, maar mochten jullie in de buurt komen dan staat de koffie klaar!
Hilsen Ruud og Olaf