zaterdag 13 december 2008

Kerstbal


Vanavond zijn Robin en Lois naar het kerstbal. Eerst een uur in de bus, dan van 20.00 uur tot 02.00 feesten en eten en dan om 2.15 de bus naar huis! Hier is het de gewoonte om je heel mooi te maken voor zo een gelegenheid dus onze kinderen zijn helemaal in het nieuw gestoken. Robin moest een pak aan, nou hij mag er wezen hoor! Let vooral ook op de hakken van Lois. Ze vond het nog wel een beetje lastig lopen....

Verder was de omgeving vandaag weer adembenemend mooi. De maan is vol en doordat het heel helder weer is, is hij heel goed te zien. Het schijnsel van de maan verlicht de aarde en zorgt ervoor dat het niet helemaal donker is buiten. In Helnes is deze dagen de hele dag de maan te zien en komt de zon niet meer op, dit wordt de mørketid genoemd. Er is nog wel daglicht tussen 09.30 en 15.00 maar dit wordt nog wel wat korter tot de 21ste december.

Verder genieten we de laatste tijd van de mooiste kleuren aan de horizon. De lucht kleurt regelmatig mooi roze en oranje. Eigenlijk genieten we de "hele dag" van de zonsopgang en zonsondergang.


Als laatste willen we jullie deze rare gewoonte van Max niet onthouden. Hij heeft de gewoonte om te poepen en te plassen in het water. Dit keer ging hij heerlijk zitten aan de vloedlijn en genoot van het uitzicht.....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

jeempie wat zien jullie er geweldig uit zeg. we hopen dat jullie een leuke avond hebben gehad. Hans en Nic jullie kunnen trots zijn op 2 van deze mooie kids.
dikke kus oma miep, luna, joel, peter en jacqueline

Anoniem zei

hoi
wat een metamorfose van deze dame en heer grandioos. Hier kunnen jullie trots op zijn Hans en nicolette. Wat ziet de natuur er bij jullie prachtig uit, ook al is het winter.
Ik vind max een milieuhond alles verdwijnt gelijk en het zit niet aan je schoenen, zoals mij soms gebeurt als ik in het bos loop.
Is er geen bal voor de volwassene?
Veel liefs greet

Anoniem zei

Hallo reepjes,
Ik ben reuze trots op mijn grote
klein kids. Wat goed uitgezocht jullie feestkleding geweldig.Ik denk dat het feest niet meer stuk kan en dat jullie de sterren van de avond zijn.De foto's zijn heel mooi zo kunnen wij ook van het winter landschap in noorwegen geniet net als max en nu staat hij voor iedereen te kijk op de blog arme max.
veel knuffels en liefs jan miep en goofy.