dinsdag 4 augustus 2009

Max

Na alle kippeverhalen is het vandaag weer even de beurt aan Max.....
En onze lieve kinderen...

Max is onweerstaanbaar lief, vinden jullie ook niet? Hij is trouwens behoorlijk onder de indruk van onze nieuwe aanschaf. Natuurlijk krijgt hij geen toegang in of rond de kipperen, maar een enkele keer kan hij zich niet bedwingen en sprint hij keihard naar de ren toe om met de kippen te "spelen". Zou je niet denken he, als je hem hier zo ziet liggen. Max heeft het errug warm de afgelopen dagen. We boffen met het weer. Het is zonnig en volgens mij meer dan 25 graden.
Toch nog even een foto van de werkzaamheden van gisteren. We hebben een ingang en een trap naar de ingang gemaakt. Verder wordt er nu gewerkt aan het interieur. Zoals je ziet hebben we gebruik gemaakt van "natuurlijke materialen"
De broedbakken gaan we binnenkort maken, tot die tijd leggen de kippen hun eieren netjes in de kartonnen doos. Gisteren hadden we alweer twee eieren!

2 opmerkingen:

Nadia zei

Ik zie zelfs gordijntjes in het kippenhok!!!

Anoniem zei

hoi
leuk Max weer te zien + rodin en Lois. Dat kippenhok wordt een paleisje hoor, je krijgen strak s veel eieren. Misschien is een cv installatie voor de winter ook leuk, wij hadden vroeger ook verlichting in het kippenhok anders kregen te weinig licht in de winter. Moet ook aandenken
doei greet