zondag 9 augustus 2009

Robin

Vandaag is de titel " Robin" omdat het verhaal grotendeels over Robin gaat. Toen we net foto's aan het uitzoeken waren voor de blog zag ik ineens onderstaande foto weer. Echt grappig! Op een doordeweekse dag in onze vakantie werden we ineens allebei kort na elkaar gebeld. Robin had hulp nodig! Tijdens het grasmaaien was hij van een heuveltje gereden, tegen een muurtje aan. En met geen mogelijkheid kreeg hij de maaimachine meer weg. Wij reden natuurlijk gelijk naar hem toe, gewapend met de camera...
Gisteren heeft Robin weer een flinke bergtocht gemaakt. De tocht ging naar de top van de Kråktind, een berg met een hoogte van 1054meter. Idar was ook van de partij, ze gaan graag samen op pad en zijn fysiek ook heel goed aan elkaar gewaagd.
Op deze foto zie je de top van deze berg!En hier het schitterende uitzicht vanaf de top. De witte zandstrook is het Brennvikstrand. Wij wonen aan de zee helemaal rechts op de foto.
Het weer was gisterend schitterend en toen Robin gisteren moe maar voldaan thuiskwam zaten we lekker in de tuin. Na zo'n tocht is het heerlijk bijkomen om de trampoline...Daarna hebben we het aangename met het nuttige weten te verenigen. De grote stapel hout links op de foto hebben we helemaal opgebrand. Opgeruimd staat netjes!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi
Robin je wordt nog een sportheld, eb geen hoogtevrees!
Grandioos! Toch weer leuk alle belevenissen te kunnen meebeleven met jullie.
veel liefs greet