donderdag 1 mei 2008

Wegbrengen en ophalen

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om 04.30 en sommigen waren nog eerder wakker... om Jacqueline en Miep naar het vliegveld van Bodø te brengen. Na een heel erg leuke en gezellige week, waarin we alle uithoeken van Steigen gezien hebben, vuurtjes gestookt, lekker buiten gepicknickt en bergen beklommen hebben was het nu tijd geworden voor Jacqueline en Miep om weer naar Nederland te gaan. We zijn om kwart over vijf gaan rijden en om 10 over half 9, ruim op tijd voor de vlucht die om 10.20 vertrok, waren we op het vliegveld. Na met z'n allen nog een bakkie gedronken te hebben ( en ik, Hans, nog een erg lekkere Noorse tompouce naar binnen gewerkt te hebben) was het tijd voor een emotioneel afscheid. Nicolette is daarna nog bijna gearresteerd als medewerker van Osama Bin Laden omdat ze een een foto maakte van Jacqueline en Miep terwijl die door het douanepoortje liepen, maar Knut de Noorse douanebeambte streek met zijn hand over zijn hart nadat Nicolette de foto van het toestel verwijderd had. Of toch niet Knut...

Op de terugweg van het vliegveld naar huis hebben wij onze pup opgehaald bij Hans en Ritha de fokkers van ons nieuwe familielid. Nadat we daar koffie en wafels gegeten hebben, 45 kilo voer en 20 kilo bevroren vlees ingeladen hebben, Max onze kleine pup (12 kilo) gewassen is zijn we naar huis gereden, Nicolette heeft de hele weg Max op schoot gehad.
Ondanks dat Max niet zoveel te eten heeft gehad deze dag, is hij toch op het allerlaatste stukje nog wagenziek geworden en hij heeft hij nog een beetje gespuugd (op Nicolette haar trui)
Na een rommelige middag is hij buiten lekker in slaap gevallen bij een heerlijk vuurtje in de tuin.
Voor Greet en Janny, zoals je op de foto ziet hebben we na het grasveld ingezaaid te hebben, ook een buitentoilet geïnstalleerd!!!! Overigens het ingezaaide stuk ligt aan de andere kant van het huis.

Voor de reizigers, slaap lekker vannacht ik denk dat het bij jullie wel wat langer donker zal zijn als hier, wie weet worden jullie nog verwend met een ontbijt op bed want de mannen zullen jullie wel heel erg gemist hebben!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi
Zit het in de fam om officiele mannen te misleiden? zie de heenreis van miep en jacqueline.
Wat een scheet die hond, hebben jullie hem Max genoemd? Kunnen we ons luchtbed niet in de basement neerleggen dan op zo'n grasveldje.
Veel plezier met jullie nieuwe fam. lid. greet