zondag 19 april 2009

Winkelpret

Woensdag was het eindelijk zover! Wekenlang had lois zich verheugd op deze dag. Langzamerhand waren we er allemaal helemaal gek gemaakt met Lois haar aankondigen over hoeveel zin ze had in de winkeldag. Vroeger hadden Lois en ik op zaterdagochtend een vaste meidendag. Lekker winkelen, koffie drinken en lunchen in de stad.
En vandaag werd dat zo'n dag. De route had Lois van te voren al honderd keer in haar hoofd rondgelopen; beginnen bij de Albert heijn en eindigen op de grote markt..en daar voorbij! We zijn allebei heel goed geslaagd en de High tea op het eind was heerlijk!
Ondertussen waren Robin en Idar heerlijk aan het zwemmen in het Tikibad in duinrell.
Aan het eind van de dag hadden we afgesproken met Jacqueline. Eerst een hapje eten in de stad en daarna gezellig met z'n allen naar Noordwijk waar Daan en Mies ook nog op visite kwamen. Supergezellig en eigenlijk veel te snel voorbij!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi allemaal
Heerlijk dat jullie je in Nederland hebben vermaakt. Volgens hebben jullie echt bijgetankt. Fijn om ook weer wat op de site te kunnen lezen vind ik toch wel erg leuk. En nu heb ik door jullie verhaal uit nederland ook alles meebeleefd. Hopelijk gebeurd dit nog eens.
Veel liefs greet