donderdag 1 oktober 2009

Mooi weer

De regen is gestopt! Joepie. Vandaag is het heerlijk herfstweer. Frisse lucht, windstil, beetje sneeuw op de toppen van de bergen en een prachtig kleurenpallet in de natuur. Hoewel ik de stad af en toe wel mis, is het uitzicht wat ik heb tijdens het drinken van mijn ochtendkoffie en de rit naar mijn werk toch onbetaalbaar!

Vandaag een artikel in de krant over de klas van Robin. Het gaat over de tocht die ze gemaakt hebben. Ondanks het natte weer gaan de leerlingen altijd buiten gymmen en ze doen het fantastisch. Er wordt niet geklaagd en ze hebben het heel gezellig samen. Leuk om te horen dus!

På tross av dystre værprognoser som varslet vind og regn, trasket en lystig flokk av gårde langs landeveien til Saursfjord. Derfra gikk ferden videre langs den gamle bygdeveien til Knedal, opp den bratte skråninga gjennom Kattdalen og over Kammen, før turen bar ned gjennom dalen tilbake til skolen. Underveis var det bålstopp og pølsesteiking to ganger. Mange ble nok søkkvåte på beina, men det var ingen sure miner for det!
En god del av elevene var med på turen til Galdhøpiggen i vår, og alle sammen har hatt utegym hele siste året p.g.a. stengt gymsal på sentralskolen. Gymlærer Guri Falch sier det har vært få eller ingen klager på opplegget selv om været ofte har vært hustrig. I år har de videregående elevene i Steigen ikke adgang til dusjer heller, så alle gymtimene er lagt til siste time på skoledagen, slik at de kan dusje når de kommer heim.

Deze foto hadden jullie nog tegoed. Misschien hebben jullie hem al gezien. Dit is het nieuwe bestuur van het sagaspill.


Geen opmerkingen: