dinsdag 27 januari 2009

Bezoek


Na ons een paar weken in spanning te hebben gehouden kregen we vorige week toch het verlossende bericht dat Oma om visite zou komen. Joepie! Stoer hoor, de bovenkant van de bovenarm breken en dan toch de reis naar het hoge Noorden ondernemen. Na een rustige, voorspoedige maar vermoeiende reis kwam ze zondagavond ons dorpje binnen varen. Het welkomstcomitee van der Reep stond vol spanning op de kade te wachten en de vereniging van moeder met dochter, kleinkinderen met oma en schoonzoon met oma was een feit.
Eenmaal thuisgekomen werd meteen de koffer opengemaakt.......en wat mist Robin zoal?......

Juist! M&M's.
Na een goede nachtrust hebben Lois en Miep de maandag samen doorgebracht. Lois is lekker thuis gebleven van school en ze hebben heerlijk gewandeld en bijgekletst.

Vandaag was ik ook vrij en zijn we lekker naar het strand gegaan. Het weer was heerlijk en we hebben broodjes gebakken boven een kampvuurtje.

Eenmaal thuisgekomen een kopje thee en raad eens wat er daarna met oma gebeurde.......Tja zo zie je maar weer dat de jaartjes toch een beetje gaan tellen.....

2 opmerkingen:

Dennis en Martijn zei

Jeetje wat is het toch leuk om zo je blog te lezen! Zoals jullie van de winter pret genieten doen wij dan van het tropische pretpakket! En wat gaaf dat je moeder er is! Onwijs leuk! Ik hoop dat de koopster van ons huis zich bedenkt en toch later komt en anders kom ik wel alleen een paar dagen!
Kus van down under XXXX D

Anoniem zei

hoi allemaal
Jullie Genieten wel van oma miep, maar doe voorzichtig met haar als ik haar uitgeteld zie liggen in de grote stoel. Geniet nog even van elkaar en veel iefs greet