zaterdag 8 november 2008

Plan je vakantie!


De zomer van 2009 gloort in de verre verte. Veel van onze trouwe bloglezers hebben aangegeven dat ze uitzien naar een bezoek aan het hoge Noorden. Dat kan ik me goed voorstellen. Ruige bergen, soms nog bedekt met een laagje poedersneeuw, de zee, soms wild soms rustig, maar altijd schitterend. Weinig mensen en verkeer, geen criminaliteit, heerlijke verse vis en een zon die 24 uur per dag voor je schijnt. Witte stranden, glooiende landbouwgronden, uitdagende en sportieve wandelingen. Kampvuur met koffie en grilworsten, met je bootje oversteken naar eiland en daar genieten van oneindige stiltes. Elanden en zeearenden ontmoeten en de lofoten op 1,5 vaaruren van je verwijderd.

En....een kans om op tv te komen....want in Steigen worden zelfs opnames gemaakt voor de Noorse versie van 71 grader Nord.

Wij zijn tegen die tijd gelukkige bezitters van een ruime woning en vinden het heerlijk om die ruimte te delen met vrienden en familie die van al het moois willen genieten dat Steigen te bieden heeft. Maar, elk voordeel heeft zijn nadeel, en dat betekend voor jullie dat we in ons huis een beperkte capaciteit hebben. Daar bedoel ik mee dat we kiezen voor 1 gastbezoek per keer zodat we optimaal aandacht kunnen geven aan die gelukkigen die komen. We hebben een webagenda ingericht waar jullie kunnen zien welke weken open zijn voor bezoeken. Als wilt komen kan je een mail sturen of bellen naar ons en dan plannen wij je in! De link naar de agenda staat aan de rechterkant onder onze foto's. Wij wensen jullie veel voorpret bij het plannen van jullie vakanties!

Geen opmerkingen: