zondag 30 november 2008

Winterwonderland

Het is op dit moment lekker aan het sneeuwen bij ons. Dus dacht ik, ik zet een paar foto's en een filmpje op het blog, kunnen jullie meegenieten van de sneeuwpret.

Deze is van de rijomstandigheden. Zoals jullie zien wordt er hier geen zout gestrooid, maar geveegd en geschraapt.


En deze foto en het filmpje, (gemaakt met mijn telefoon vandaar de niet zo'n denderende kwaliteit) is van wat sneeuwpret.


1 opmerking:

Anoniem zei

Hee Hans, Nicolette, Robin en Lois!! Even laten weten, al horen jullie weinig van ons, dat we met een gepaste regelmaat de site lezen!! Leuk om te volgen, dus hou vol!
Hier gaat alles ok. Ons huis en de buurt bevallen ons supergoed, genieten er iedere dag van dus emigratie zal er bij ons niet van komen. Jeske heeft het erg naar de zin in de Brugklas. Guido heeft het zwaar gehad, is overgestapt van VMBO-t naar Havo, maar ondanks zijn inzet blijkt het niveau toch te hoog. Hopelijk wordt het de komende tijd weer wat leuker voor hem
Door Esther blijf ik wat op de hoogte van de Vooruitgang perikelen. Mike (de kleine schreeuwerd) heeft zijn huis te koop staan. Heeft inmiddels een nieuwe vrouw en een nieuw kind, maar mogelijk weten jullie dat nog). Weinig nieuws verder, geen indrukwekkende foto`s zoals jullie. Het weer is hier saai en grijs.
Veel groeten en we houden jullie in de gaten!

José