woensdag 30 april 2008

27 april 2008

Hieperdiep Feest vandaag want Robin is 15 jaar. Er is een verjaardagsplan voor vandaag gepland. Opnieuw dus de rugzakken ingepakt en hop met z’n allen de auto in, (Robin kon vast oefenen als hond achterin de auto). Oeps, 2 uur in de auto met een prachtig uitzicht, wij komen ogen te kort. Na een uur de taartstop bij Innhavet, heerlijk Noorse taart gegeten en op weg naar de zee.

Daar aangekomen genieten wij van het mooie uitzicht en gaan over de rotsen. (er wordt van alles ontdekt, waaronder prachtige zee-egels, garnalen, grote schelpen en kleine visjes). Teruggekomen bij de auto gaan wij naar de vuurtoren en vergapen ons aan de menukaart om Robin zijn feestmaal te nuttigen. Wij proberen bij de vuurtoren alle deuren, maar helaas alles is op slot.

Waarschijnlijk is het restaurant alleen in de zomermaanden open. Dan maar aan de parkeerwachters en zuurtjes in de auto en op de terugweg gaan wij weer langs bij het restaurant waar wij ’s morgens koffie hebben gedronken. Het eten was hier werkelijk voortreffelijk, alleen het ijsje was te klein!!!!

Geen opmerkingen: