zondag 22 juni 2008

Weer een wens vervuld!

Toen we gisteren namelijk in de stad waren hebben we een aankoop gedaan waar Lois al langere tijd naar uit heeft gekeken. Al in Haarlem wilde ze heel graag een trampoline. De tuin was naar stadse begrippen best ruim, maar voor een trampoline met een doorsnee van 4 meter was echt geen plaats. Jullie begrijpen het al......we hebben een trampoline!!!!! Lois helemaal gelukkig en ik eigenlijk ook wel. Robin springt alsof hij nooit anders heeft gedaan en zo is de start van de schoolvakantie helemaal geslaagd! Nu even een serie foto's van de montage van de trampoline. In de gebruiksaaanwijsing stond dat het ongeveer een uur zou duren en dat je vooral geduldig moest blijven. Ook was er een tip om het gezellig samen met een vriend te doen dus Hans en ik hebben samengewerkt en dat ging prima! Omdat we het gezellig moesten maken van de gebruiksaanwijzing hebben we tussendoor koffie gedronken en we waren met koffiepauze binnen een uur klaar. Als je goed naar de foto's kijkt zie je dat Max ook een beetje geholpen heeft(van de wal in het schip)

Nadat we even lekker gesprongen hadden was het tijd geworden om Max uit te laten en dit keer besloten zowel Robin als Lois mee te gaan!

En dat was supergezellig zoals jullie op onderstaande foto's kunnen zien!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Allemaal
dit is de laatste keer dat ik jullie kan volgen, woensdag 25 gaan we richting noorden en hopelijk zien we jullie dan. Kijken of alles echt is wat jullie schrijven. De trampoline is wel de wens van Lois maar moeders is er net zo gek van veel plezier er mee en tot ziens
veel liefs greet